De Fruitgaard – Fruitbedrijf en Plattelandswinkel Bosschaart

Bosschaart is een voormalig akkerbouwbedrijf gevestigd in een Oldambtsterboerderij. Sinds 1999 is het een Fruitbedrijf waar kersen, pruimen, appels en peren geteeld worden. Op een aantal zaterdagen in oktober zijn er Appelplukdagen.

In de Plattelandswinkel verkopen Gerrit en Cornelia Bosschaart de producten van het Fruitbedrijf en daarnaast ook eigengemaakte producten en diverse producten uit de omgeving. Onder de naam Grunneger Heerlyckheid worden de ambachtelijk gemaakte eigen producten verkocht: jams, geleien, fruit in de weck en Poffert.

Tussen de pruimenbomen ligt de boerderijcamping De Fruitgaard. Hier vindt u de rust en de ruimte van het platteland. In het voorjaar de koolzaadvelden en ’s zomers het wuivende graan. Een kleine camping met 10 plaatsen en eenvoudig sanitair. Sinds het voorjaar 2013 is het Rustpunt een plek waar fietsers, wandelaars en voorbijgangers een plek vinden om, eventueel met een kop koffie, tot rust te komen en te genieten van de omgeving.

Gerrit en Cornelia Bosschaart
Pastorieweg 16
9635 TD Noordbroek
Tel: 0598 446 434

In januari 2024 maakte De Keuken van Groningen een podcast met Gerrit en Cornelia Bosschaart over hun bedrijf. Hieronder kun je de podcast afluisteren.

www.fruitgaard.nl

bosschaart-11
bosschaart-21
bosschaart-31
bosschaart-41
bosschaart-51
bosschaart1
bosschaart2
bosschaart3
OM12aug-7bosschaart