BioBakker van Esch

Heerlijk en eerlijk biologisch brood, gebakken door bakkers die het ambacht van brood bakken op de vloer van de oven nog kennen. Brood gebakken van eerlijke Groninger grondstoffen. De graansoorten Cardos, Ommelander tarwe en Sint Jan Rogge worden verbouwd door biologische landbouwer Piet van Zanten uit Garmerwolde en spelt door Ale Havenga uit Kloosterburen.
Molenaar Cees Notenboom in Woudsend maalt het graan vervolgens op ouderwetse molenstenen. De bakkers van Van Esch voegen er tenslotte desem, water en zeezout aan toe. Het deeg krijgt ruim de tijd om te rijzen, waardoor er extra smaak ontwikkeld wordt. Die extra tijd, en het ouderwetse vakmanschap, dat proef je!

Het brood van BioBakker van Esch is gecertificeerd door SKAL en landelijk erkend als streekproduct door Waddengoud. Het brood is te koop bij de winkels van BioBakkerij van Esch in Tolbert en Ambachtelijke Bakkerij van Esch in Zevenhuizen, met filialen in Norg, Roden, Leek, Assen, Zuidhorn, Groningen (Vinkhuizen en Winkelcentrum Paddepoel), bij de EkoPlaza in Groningen, via de webwinkel van De Ekonoom, op diverse streekmarkten, zoals de Ommelander Markt en op de markt in de binnenstad van Groningen.

Like ons op facebook en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen:
https://www.facebook.com/BioBakkerVanEsch.BiologischeBakkerij/

VanEsch2
VanEsch3
vanEsch4
VanEsch5
vanEsch6
OM12aug-3vanesch

www.bakkerijvanesch.nl